Opis forum
Za grupa.totu.com:
P. Kowalczyk zgodzila sie na to, ze poprawa egzaminu może byc 23.06, pod warunkiem, ze zgodza sie wszyscy, którzy nie zaliczyli. Trzeba stowrzyc liste osob dla kazdej grupy.
Grupa 9:
1. Karol Kolański
2.
Brawa dla nas, po prostu jesteśmy fantastyczni. W końcu wypadło, że piszemy we wrześniu, bo nikt nie mógł sie dogadać. Duża zasługa oczywiście naszej mega zgranej grupy. CZEMU DO CHOLERY TAK JEST? Dlaczego nikt nie odpisał na wątek janka, kiedy była na to pora? Po co jakieś maile grupowe i fora, skoro i tak nic się z nich nie dowiesz?
Zero zgrania
Nie możemy się jakoś umówić, że korzystamy wyłącznie z maila, albo z forum (jestem za forum, bo jest wygodniejsze)? Czy dla Was to za wielki wysiłek, żeby się podzielić dostępnymi informacjami z innymi, raz na jakiś czas obadać co ludzie piszą i się udzielać?
;/
Fajny jest też ten podział na nową i starą część. ZERO ZGRANIA. Dobrze też, że ja się tu produkuję, a i tak niewiele osób to przeczyta. A jak przeczyta, to nie odpisze.
Ostatnio edytowany przez gralu (2008-06-26 11:20:14)
nasza grupa byla wpisana w calosci na listę nieinternetowa... basia zebrala podpisy... wiec wsyztsko z nasza grupa bylo ok... jeszcze jedna grupa tez byla w calosci zebrana na ten pierwszy termin(nie wiem która;p trzecia niestety sie nie dopasowala i sie wszystko posypalo...) Jesli nie wszystkim zalezalo na tym zeby pisac teraz to nie bylo opcji zeby sie zebrac... bo nie bylo nas 5 czy 10 osob ale troche wiecej... tylko trzebabylo od poczatku powiedziec NIE !- PISZEMY WE WRZESNIU!... i sprawa bylaby jasna... a nie takie pitu pitu...
pozdro!
Bardzo proszę osoby, które mają popraweczkę i szukają duchowego wsparcia o wpisanie się poniżej. Łączmy się!
Chociaż nie wiem czy to ma sens, po doniesieniach o eksperymentach z wielkim zderzaczem hadronów. Opłaca się uczyć przed końcem świata, który jak wiadomo już niebawem?
taaa smierc i zniszczenie nadchodzi a my dalej cierpimy zamknieci w prozie normalnosci.....
tak czy inaczej poprawa jest o 9 w pon 15 wrzesnia (boj sie boga za 2 dni:P) ale czy ktos wie gdzie?
i czy macie zachomikowane jakies wzory/wykłady/tablice komutacyjne?
pozdro
Michał
P.S. Łączmy sie w cierpieniu gralu - przecierz martyrologia to sport narodowy.
Ostatnio edytowany przez wujeq (2008-09-13 19:10:02)
karta wzorów, z której korzystałem na I terminie (to chyba żadna rekomendacja - ale chyba nie jest taka zła..)
Wprowadzenie do SAK-su
Naprawdę nie masz tablic komutacyjnych? Jeśli brakuje ci materiałów tej rangi - daj znać 880-387-133 , to zeskanuje i wrzuce w trymiga.
sliczne dzieki za to co dałes i jak mozesz tablice podlinkowac bede bardzo wdzieczny - mam w domu remont ..od poczatku lipca, materiały gdzies mam - moze w jakims worku/kartonie w piwnicy ;p
a wiesz moze gdzie jest ten exam ? (sala budnyek?)